Past life – part 2 (Dutch)

Druppels dansen zacht op een verende ondergrond. Rollend op bladeren, tot zij de grond bereiken. Alle natuur ontwaakt uit haar slaap. Nieuwgeborenen treden leven tegemoet met voorzichtige pas en onwetende blik. Doch, zonder angsten komt een ontdekkingstocht op gang. Een moeder die haar kinderen van een afstandje volgt. Vogels zingen prachtige tonen en nieuw leven baant zich een weg door de grond, naar de oppervlakte. Op zoek naar dat eerste straaltje licht.

Een glimlach schittert in haar ogen. Dagdromend over vroeger, de mooie herinneringen. Het ontroert haar. Samen dansend rond het kampvuur, met sterren die als diamanten een stralend beeld boven ons vormen. Spelende kinderen en de intimiteit van liefhebben. Reizend te voet, door de meest prachtige bossen en heuvels. Het heldere, koude water van de magische waterval weerspiegelt de zonnestralen op haar huid. Een innerlijke, overweldigende energiestroom. Als een arend, hoog in de lucht zwevend, ervaart zij de vrijheid van de natuur.

Bovenop de hoogste heuvel kijkt zij uit over golvende banen groen. Klanken van doedelzakken, een harp en gitaar vullen een oneindige ruimte. Wonderen der natuur vullen de klanken aan, als muzieknoten gespeeld door de aarde. Gevoelens van rust en flow stromen door haar heen. Compleet verbonden, compleet verweven met alles om haar heen. Compleet één.

0010

Advertisements

Wil je jouw reactie geven?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s